BEAUTY SS18 TREND: Statement Lashes

#Sweedlashesgreece 
Το διάσημο eyelash brand από τη Σουηδία, Sweed Professional Lashes® πραγματοποίησε ένα εντυπωσιακό Launch Event για να γιορτάσει την άφιξή του στην Ελλάδα! Η εκδήλωση έλαβε χώρα στον υπέροχο χώρο του ZAMBRI, στην Κηφισιά, ο οποίος διαμορφώθηκε σύμφωνα με το μοναδικό look n feel του brand, για να υποδεχτεί όλους τους Beauty Lovers της Αθήνας και εκλεκτούς καλεσμένους από τον χώρο της ομορφιάς,  των ΜΜΕ και του blogging.


Στη διάρκεια της εκδήλωσης ανακαλύψαμε και δοκιμάσαμε τις υψηλής ποιότητας βλεφαρίδες από φυσική τρίχα και μάθαμε τα μυστικά της εύκολης εφαρμογή τους. Οι Sweed Lashes® διατίθενται σε τρεις διαφορετικές αποχρώσεις, σε μια ευρεία και εκλεπτυσμένη collection που υπόσχεται να απογειώσει το βλέμμα και την εμφάνιση κάθε γυναίκας  από το πρωί στο γραφείο μέχρι τη βραδινή της εμφάνιση. 

Θα βρείτε τα Sweed Lashes® στα καταστήματα Hondos Center, στα καταστήμaτα attica καθώς και σε επιλεγμένα spa, κομμωτήρια και ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα.


Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η διάσημη make-up artist από τη Σουηδία και Ιδρύτρια της Sweed Professional Lashes®, Gabriella Elio, η οποία μοιράστηκε με τους καλεσμένους το όραμα της και τα μυστικά του κόσμου της ομορφιάς.

Share this:

1 comment :

  1. Nice post. The content is really good. In this content what I like the most this cream deeply enhances the skin elasticity and allows skin to pull back together and eliminate the stretch marks. In fact, I will recommend to all. I used Lucent skin brightner which helped me a lot for removing my skintags. Thanks for the lovely post.

    ReplyDelete

 
Copyright © Trends Control by Lia Igam. Designed by OddThemes