Barbie with Down Syndrome

#barbie 
Η Mattel, ανακοινώνει τη διεύρυνση της σειράς Barbie Fashionistas με τη Barbie με σύνδρομο Down, που δημιουργήθηκε για να επιτρέπει σε περισσότερα παιδιά να δουν τον εαυτό τους μέσα από το παιχνίδι, καθώς η Barbie αντανακλά τον κόσμο γύρω τους. 
Η κούκλα με σύνδρομο Down έχει σκοπό να εμπνεύσει όλα τα παιδιά να πουν περισσότερες ιστορίες παίζοντας.

Για να γιορτάσουν το λανσάρισμα της κούκλας και να υποστηρίξουν την προβολή και την κατανόηση των ατόμων με σύνδρομο Down συμμετείχαν στην καμπάνια Γυναίκες Πρεσβευτές από όλη την Ευρώπη. Η Ellie Goldstein, μοντέλο από το Ηνωμένο Βασίλειο, η Éléonore Laloux, Δημοτική Σύμβουλος και Συγγραφέας από την Γαλλία και η Enya μοντέλο και Influencer από την Ολλανδία, παρέα με παιδιά, έπαιξαν με την κούκλα και μοιράστηκαν τις πρώτες αντιδράσεις τους.

 


Что такое игра ребенка? Это полет фантазии. Это имитация мира. Это создание реальности. В этой прекрасной реальности должно быть место для всех, для разных, для настоящих героев.

Пуководствуясь этой логикой Barbie создают кукол, имитирующий реальных персонажей - представители разных профессий, разных расс и физических параметров. В этом году бренд Mattel презентовал куклу, прототипом которой стали девушки с синдромом Дауна.

Ellie Goldstein,  модель из Великобритании, Éléonore Laloux, социальный работник и писатель из Франции и Enya - модель и инфлюенсер из Голландии стали лицами компании, "протестировали" новую игрушку и презентовал её детям. 


Info Source: Ogilvy Greece

Share this:

Post a Comment

 
Copyright © Trends Control by Lia Igam. Designed by OddThemes